Ikke-kategoriseret

Boliginteriør som gaveidé

Et gavekort er som regel alle tiders idé, da man således kan sikre, at modtageren selv kan købe præcis den ønskede vare. Dermed undgår man at købe en gave, som højst sandsynligt alligevel skal byttes eller returneres.

De fleste mennesker har før eller siden brug for boliginteriør til deres hjem, da boliginteriør jo kan være alt lige fra vaser, lamper, gardiner, tæpper, kurve, skåle, pyntefigurer og alle andre former for brugsgenstande til hjemmet. Så derfor kan det være en super god idé at give et gavekort til boliginteriør som gave f.eks. til møbelbutikken Ilva, som dækker Danmark med sine store butikker med varierede udvalg af møbler, brugskunst og boliginteriør i flere stilarter og prislejer.

Man kan både besøge dem i de fysiske butikker samt finde inspiration på deres webshop, hvor man kan se hele udvalget og de aktuelle tilbud. Normalt kan man også bestille boliginteriør og andre varer på deres webshop, men da Ilva er ved at indføre et nyt stort IT-system med et nyt centrallager, så kan man i øjeblikket kun bruge webshoppen til at hente oplysninger og inspiration fra. Ilva håber på, man snart igen kan bestille varer direkte fra webshoppen, da man arbejder på højtryk med at finde en god løsning på dette IT-problem. I mellemtiden kan man stadig finde deres mange varer i butikkerne.

 

Typer af boliginteriør

Ilva og IKEA er nok Danmarks største og mest kendte møbelbutikker, og her kan man finde alle former for brugskunst, møbler og boliginteriør i flere stilarter og genrer. Man kan finde møbler og boliginteriør til både køkken, soveværelser, spisestuen, entréen, kontoret, børneværelserne, samt til haven og udestuen.

Det gode ved disse megastore forretninger er, man sjældent går forgæves og altid får noget med hjem, selvom man måske kun kom for at finde inspiration. Man kan nemlig finde masser af kvalitetsvarer i flere prislejer lige fra det enkle og fornuftige til det luksusprægede og eksklusive og det kan være følgende genstande:

  • Lamper
  • Vaser
  • Skåle
  • Gardiner
  • Tæpper
  • Sengetøj
  • Puder

 

Stilarter af boliginteriør

Når en familie skal indrette deres nye hjem, så bør man fra starten af fokusere på en ønsket stilretning, som begge parter er enige om. Hvis man køber lidt i en butik og lidt i en anden butik, så risikerer man ofte at blande stilarterne sammen, hvilket sjældent er hensigtsmæssigt.

I de fleste større møbelforretninger finder man ofte et udvalg af de mest aktuelle og populære stilretninger, og hvis man leder efter noget barok eller rokokko, så skal man nok lede efter noget vintage eller i retro stil i en specialforretning, som udelukkende koncentrerer sig om denne stilretning.

I dag er det især funkisstilen med funktionaliteten sat i højsædet, da man gerne vil have genstande i høj kvalitet i slidstærke materialer, men samtidig skal de også være i moderne farver og have et moderne design. Det kan være svært at opfylde alt dette, når man vil give en gave, så derfor er et gavekort altid en fantastisk god idé, samtidig med man giver modtageren selve shopping oplevelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *