Giv de ansatte en oplevelse med julefrokost firma

De fleste større firmaer afholder hvert år i december en julefrokost for deres ansatte, og efter nogle år begynder disse frokoster at minde om hinanden. Det kan være svært at finde på fornyelse, selvom I da kunne invitere de ansatte på hotel, restaurant og andre steder i området. Hvis du derfor står for at skulle arrangere og planlægge den kommende julefrokost firma, så bør du overveje en firmajulefrokost til søs.

Du kan give de ansatte i firmaet en luksuriøs krydstogtsrejse forenet med en julefrokost med alt inklusive, og dette kan endda gøres for under 1.300 kr. pr. person. Du bør nemlig overveje en julefrokost firma med DFDS Oslofærge mellem København og Oslo, der jo sejler dagligt kl. 17 fra begge hovedstæder. At give et gavekort til en sådan færgeoverfart er en glimrende gaveidé, idet en gave med oplevelser er mere mindeværdige en en almindelig fysisk gave.

Fakta om Oslofærgen fra København

DFDS har i årevis haft denne færgeoverfart, der varer omkring 16 timer, således man ankommer kl. 8 om morgenen. Dette er mange timer ombord på en færge, da de fleste kortere færgeruter jo kun varer normalt 2-4 timer. Der er således tale om en lille krydstogtsrejse, og heldigvis har rederiet gjort meget ud af at levere underholdning samt at tilbyde spændende faciliteter, således det føles som en ferieoplevelse at være ombord.

Alle firmaets ansatte kan få en herlig tur med julefrokost firma, hvor alle frit kan spise og drikke alle lækre retter fra det danske og det norske køkken. Her kan I sammen hygge jer ombord og få en uforglemmelig fest med herlige minder. Som deltager i denne specielle julefrokost får du også en kahyt, hvor du altid kan slappe af eller sove, hvis du ikke vil feste igennem hele natten. Du kan også benytte dig af krydstogtskibets mange tilbud herunder:

  • Wellness og fitness.
  • Swimmingpool og spa.
  • Internet og spillemaskiner.
  • Flere barer, natklub og kasino.
  • Legeområder og aktiviteter for børn.

Det er endda muligt at tage bilen med på overfarten, således du har din bil med i Norge, men I har kun 9 timer fri i Oslo, før færgen sejler tilbage mod København.

Turist i Oslo

Du og dine firmakollegaer har derfor chancen for at opleve Oslo i nogle timer, før I skal sejle tilbage til København, og du kan enten tage på shopping i Karl Johan eller besøge Frognerparken, Munch museet eller de talrige loppemarkeder i byen. Mange vælger at tage på en rundfart med en turistbus i Oslo, idet der findes busture på både 2 eller 5 timer, hvor man på en bekvem måde kommer rundt til de fleste seværdigheder endda med guide til rådighed.