Romantiske oplevelser sammen

Et bud på den ultimative romantiske erklæring til din partner er en tur til kærlighedens by – Paris, der bugner af små hyggelige cafeer, vinbarer og attraktioner i et romantisk miljø.

Trænger i til at komme lidt væk fra hverdagens sus og dus og fejre jeres kærlighed til hinanden er Paris helt klart en oplagt mulighed, men hvis ressourcerne ikke rækker til den slags begivenheder kunne et godt alternativ være den lille hyggelig franske vin bar Tire Bouchon, der ligger i København. På den måde kan i opleve en smule af den franske atmosfære i hyggelige omgivelser.

 Romantisk middag

En anden måde at eskapere fra hverdagens stress og jag for en kort stund kunne være en romantisk middag på jeres fælles yndlingsrestaurant kombineret med et hotelophold på et lækkert hotel. Dette kan give jer mulighed for at være alene i et andet miljø og nyde hinanden under intime og romantiske forhold.

Der er ofte meget fokus på kvinden og hendes rolle som travl husmor, hvorfor de fleste gaveideer søger at tilgodese kvindens behov, men de kære mænd skal da også forkæles engang imellem. Oplevelsergaver.dk tilbyder en dag som manden i dit liv sent vil glemme. Dagen består af massage og badetempel afsluttet med en forførende lapdance fra dig. Det må da være den ultimative kærlighedserklæring til din mand?

 Spa og wellness

Trænger i til at forkæle jer selv og hinanden i et afslapper, romantisk miljø? Så er Samadhi Spa et besøg værd. Samadhi Spa er et welness og spacenter i indre København, der tilbyder fantastiske behandlinger for jer som et par. I kan, for eksempel, opleve en romantisk late night eller en tur i Samadhis private boblebad inklusiv champagne og chokoladefondue efterfulgt af en 2-retters middage i loungen. Denne oplevelse er perfekt, hvis i trænger til en intensiv og intim oplevelse.

Er i bundet af familiære eller lignede forpligtelser eller er i bare ikke til det ekstraordinære er det også mulig at holde det love key med en middag derhjemme, en biograftur eller sågar en film på sofaen. En romantisk gestus kunne også være noget så simpelt som en kærlig besked, der viser at man tænker på hinanden eller en buket blomster.

Du kan finde masser af rabatkoder til romantiske oplevelser hos SE og Hør Saver og E-rabatkoder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *