Giv bryllupslokaler i gave

Når jeres børn måske skal holde stor bryllupsfest for familie og venner, så kan det nemt blive en stor og bekostelig affære, og tidligere var det jo traditionelt brudens forældre, som skulle bære udgifterne til brylluppet alene, men i dag er man mere fælles om disse udgifter. Et bryllup har jo udgifter til både påklædning, vielsesringe, lokaler, mad og drikke samt selve bryllupsrejsen, så hvis man har mange gæster med til festen, så kan det nemt rende op i flere 100.000 kr. til et sådant arrangement. Mange unge par optager tit banklån for at få råd til et drømmebryllup, og mange sparer op til begivenheden i flere år i forvejen. Heldigvis vælger mange forældre til brudeparret at hjælpe med finansieringen af dette bryllup, så måske var et en god idé at give et passende gavekort til brudeparret på mad og drikke samt bryllupslokaler, således den post er klaret i budgettet.

Hvilke bryllupslokaler er passende?

Man skal selvfølgelig aftale denne gave i god tid sammen med brudeparret, således man ikke booker to forskellige steder, de skal jo bestilles helst en måned eller mere i forvejen, hvis man vil være på den sikre side. Udvalget af passende steder til afholdelse af bryllupper vil blive markant mindre, hvis man kommer rendende en uges tid før arrangementet, så kan man altså ikke være helt sikker på, lokalerne er ledige til netop den ønskede dag. Mange dage er jo foretrukne af andre mennesker, så fredage og lørdage samt helligdage er mere populære til bryllupper end dage midt i ugen. Man lejer naturligvis bryllupslokaler i en passende størrelse, da man hverken ønsker at sidde klemt eller sidde 25 mennesker i et lille hjørne i enorm sportshal til 500 mennesker, og der spiller naturligvis også økonomiske hensyn ind i billedet. Det er ikke et krav, at udlejer af bryllupslokalerne kan anrette vin, mad, musik samt underholdning, men ofte er det mest praktisk, at anvende udlejers ofte høje niveau af menu, vin samt anretning, servering og rengøring af dette.

Hvor kan man finde passende bryllupslokaler?

Man bør naturligvis holde brylluppet i nærheden af hjemmet, idet familie, venner og øvrige gæster ofte kommer fra lokalområdet, hvor man også bedre kender de lokale steder, som har selskabslokaler i passende størrelser. Man kan søge på nettet, spørge venner og bekendte, så finder man nok et par passende steder, man kan vælge imellem. I Københavnsområdet findes der også mange mindre steder, der er ideelle til bryllupper, men ofte kommer der 50-150 gæster eller mere til et bryllup, og så kan mange steder være for små, når der både skal være toiletfaciliteter, opholdsrum, garderobe, køkkenfaciliteter, festsal samt andre rum til at afholde brylluppet, og så indskrænker mulighederne sig, medmindre man vil lejede de dyre kroer eller hotellers konference lokaler. Man kan dog forsøge at kontakte Copenhagen Sport & Eventpark, som holder til hos Akademisk Boldklub ved Gladsaxe Stadion, hvor de har uovertrufne konferencelokaler til flere hundrede mennesker. Copenhagen Eventpark er helt ideel til afholdelse af større arrangementer som et bryllup, da udsigten er suveræn med stadion som nærmeste nabo, så man her ganske ugenert kan fejre den store dag. De er nemlig specialister i at afholde bryllupsarrangementer fra 40 gæster og opefter, men mange anvender også lokalerne til barnedåb, konfirmation, polterabend, firmafester, konferencer og til mange andre formål. På deres hjemmeside kan man se både billeder, menuforslag samt øvrige oplysninger om stedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *