Luksusrejse til Egypten

Hvad skal man give i gave til dem, der tilsyneladende har alt? Det gælder om at undgå de pinlige tåkrummende situationer, hvor man kommer med en malplaceret gave, som modtageren smiler taknemmeligt med et tydeligvis uægte smil. Man kommer ikke længere til runde fødselsdage og jubilæer med en sweater, tallerkener, bestik og diverse køkkenmaskiner, da de fleste foretrækker at købe den slags selv, og desuden står de sikkert heller ikke og mangler det. Man kan naturligvis give kontanter i gave, hvilket er helt normalt til konfirmationer, men i andre anledninger vil det virke helt forkert og bibringe en uønsket konkurrencestemning om gavebeløbets størrelse. Men man kunne jo købe et rejsegavekort eventuelt til Egypten, hvor modtageren kan få en unik ferieoplevelse i Cairo og besøge de kendte pyramider i Giza plateauet i Luxor. Hvis økonomien ikke strækker så langt, så kan man jo købe et gavekort til et sæt luksussengetøj i egyptisk bomuld eller luksushåndklæder i samme luksus materiale, som alle anbefaler som verdens bedste.

Hvad kan man opleve i Egypten?

Egypten er ikke det typiske ferieland, men alligevel kommer mange turister hertil på ferie. Man kan nemlig opleve både de sagnomspundne pyramider, en sejltur på Nilen, rideture på kameler eller dykkereventyr ved de herlige strande i Egypten. Men landet er først og fremmest kendt for sin enestående fortid med et hav af kulturskatte, som især kan opleves på museerne. Storbyen Cairo har mange tilbud til turister, der vil opleve en eksotisk kultur. Inde i byen syder en hektisk stemning fuld af kontraster med kaffebarer og vandpiberygning, og her bør man besøge Det Egyptiske Museum med verdens fornemste samling af egyptiske antikviteter blandt andet Tutankhamons guldskat. Man bør også rejse ud til den gådefulde sfinks, der troner ved siden af pyramiderne. Hvis man er til den friske natur og er historie interesseret, kunne det være en idé at besøg Sinaibjerget, hvor Moses modtog tavlerne med De Ti Bud. Her findes også det gamle og berømte Sankt Katharina Kloster.

Hvad koster en rejse til Egypten?

Hvis man har besluttet sig for at give et gavekort som gave, så koster et sengesæt i egyptisk bomuld typisk 500-1.000 kr., hvorimod en rejse til Egypten nemt løber op i 6.000 kr. eller mere, hvis man ønsker all inclusive med i rejsen, således man både får flyrejse med hotel og helpension med i prisen. Man kan finde billige rejser til Egypten hos Spies Rejser og andre større rejsebureauer, og de fleste rejser til badebyen Hurghada, som i dag er forvandlet til populært ferieområde med underholdning for både store og små, og her findes luksushoteller, restauranter, caféer og barer. Her kan man både spille golf samt dyrke alle de kendte vandsportsaktiviteter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *