Gillette Fusion Proglide Power barberblade er altid velkomne

Det kan jo ofte være svært at finde på gode gaveønsker, og det er jo en del upersonligt at give en pengegave. Men du kan købe noget, som gavemodtageren i hvert fald vil værdsætte og bruge med stor succes. Du kan købe en pakke med Gillette Fusion Proglide Power barberblade, og hvis vedkommende ikke har den model, så kan du jo også købe selve barberhåndtaget og levere den med i pakken. Disse barberblade er uden tvivl de bedste i hele verden, og de vil nemt og effektivt kunne fjerne al uønsket hårvækst med et snuptag.

Derfor er de så kostbare

Gillette Fusion Proglide Power barberblade er Gillettes topmodel indenfor avancerede barberblade, og der er tale om teknologi på højt niveau. Udviklingen af disse Gillette Fusion Proglide Power barberblade har kostet mange millioner kr. og taget mange år, og det bliver ret svært at overgå denne unikke barberskraber. Det kommer ikke bag på mange, at denne model er den dyreste i butikkerne med en pris på omkring 50 kr. pr. barberblad.

Heldigvis er den i en så høj kvalitet, at den kan holde til 3-4 ugers forbrug, og så virker prisen jo ikke så dyr længere. De fleste billige barberskrabere holder jo ofte kun til få dages forbrug eller måske i 1-2 uger. Gillette Fusion Proglide Power barberblade har hele 5 knive monteret på barberbladet, og hver kniv er individuelt affjedret, så dermed vil et strøg henover en ujævn hudoverflade resultere i, at knivene vil trænge helt ned mod hudbunden på alle steder. Dette efterlader huden helt glat på stedet, så derfor er det både nemt og hurtigt at opnå en perfekt barbering.

Fusion serien har alle beskyttende gummifinner monteret, så man aldrig kommer til at skære sig eller få rifter eller rødmen på huden. Disse finner har også en indbygget smøring til huden, og desuden kan de med en farve underrette dig om, når bladet er ved at være nedslidt.

Topmodellen Power afgiver mikroimpulser, der udglatter huden, og det gør jo barberingen endnu mere effektiv. ProGlide kommer med en specialbelægning, som alle knivene har fået, der gør dem ekstra skarpe og med længere holdbarhed. Med ProGlide vil knivene ikke engang kunne rykke i dine hår, da friktionen er tæt på nul. På den måde vil du nænsomt kunne barbere dig til enhver tid.

Du kan få barberblade med stor rabat på nettet

Faktisk behøves du ikke betale butikkernes overpris på dyre barberblade, da du faktisk kan opnå rabatter på over 50 % på barberblade købt online i en webshop. Du får de bedste priser, hvis du køber de store økonomipakninger, der indeholder 12 eller 16 blade.

Normalprisen på 16 Gillette Fusion Proglide Power barberblade er 798 kr., men du kan købe Gillette Fusion Proglide Power barberblade hos Postmeshave for kun 430 kr., så der er altså mulighed for at spare mange penge på dine barberblade. Du får her de billigste priser på alle modeller af barberblade, da du her finder et bredt udvalg af barberartikler.