Skiferie til Val d’Isère er et velkomment gavekort

Både unge, midaldrende samt ældre mennesker kan holde til en tur til det mondæne skiområde Val d’Isère i Sydfrankrig, hvor man i bjergene kan stå på ski, snowboarde og nyde afterskiing og andre hyggelige faciliteter. Bare man er lidt udendørs mennesker og holder af naturen og den friske luft, så kan man virkelig nyde en herlig skiferie i Val d’Isère, som jo er kendt som værtsby for de Olympiske Vinterlege i 1992. Val d’Isère ligger i bjergområdet nær ved Nice, Grenoble, Lyon, Torino og Geneve, så hvis man kører selv i bil hertil, så kan man sagtens tage nogle hyggelige feriedage langs Rivieraen eller andre steder, hvor man kunne ønske at slappe af efter en herlig skiferie. Men hvilke attraktioner findes der i skiområdet Val d’Isère?

Val d’Isère byder på vintersport og hygge

Når man er vel ankommet til ferieboligen, så er der tid til at nyde den hyggelige stemning i skiområdet L’Espace Killy, hvor som domineres af skilandsbyen Val d’Isère, der er bygget i typiske Savoye stil, og derfor er stemningen og atmosfæren her så attraktiv. Hvis man vil stå på ski, så kan man dyrke alle former for skiløb her, uanset om man er til slalom eller langrend, idet pisterne er meget alsidige. Når man er træt efter nogle fornøjelige timer i sneen, så skal man nyde afterskiing, som især bør opleves på hovedgaden med de mange fine butikker. Her findes også hyggelige caféer samt steder med live musik som eksempelvis ’Moris Pub’. Restauranterne serverer 1. klasses mad, og der er også biografer, isklatring samt tilbud om kørsel i hundeslæde. Snowboardere kan gå amok på den kæmpestore snowpark, så man forstår godt, hvorfor mange berømtheder kommer her jævnligt. Både Bono fra U2, Hugh Grant, Richard Branson og Prins Albert af Monaco kommer tit og holder skiferie i Val d’Isère. I området findes faktisk hele 3 forskellige snowparker, og der er også flere gletschere i området, idet vi befinder os mere end 3 km oppe over havets overflade. Gliss Park i Tignes byder på gode øvelsesmuligheder til begyndere og øvede, og her findes også en boardercross-parcour, forhindrings-parcour og en parallelslalom.

Sådan kommer man nemmest til Val d’Isère

Rejsebureauet Sunweb er især leveringsdygtig i billige skirejser til Val d’Isère, så på hjemmesiden kan man nemt og hurtigt finde den perfekte skirejse, som kan gives som gavekort til din familie eller i andre anledninger, da mange vil elske at komme til Sydfrankrig og stå på ski og holde fri i komfortable og mondæne omgivelser. Man kan enten kombinere rejsen med flybilletter samt feriebolig, men man kan også vælge den lidt billigere løsning ved selv at medbringe bil til Val d’Isère, hvorefter man kan opholde sig i den luksuriøse feriebolig under skiferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *