Ikke-kategoriseret

5 gaveideer til den moderne kvinde

Gaveideerne her er en top til tå guide med inspiration og ideer til gaveindkøb til den moderne kvinde, der har en passion for mode og nyder at pleje sig selv med lækre produkter.

Hårpleje

For at starte fra toppen af med håret, der især i disse kolde vintertider har behov for lidt ekstra pleje er EVO’s unikke hårprodukter en god idé, hvis du vil forkæle din kæreste, mor eller veninde med nogle lækre produkter til overkommelige priser. Produkterne kan købes hos diverse frisører samt hos Millem.dk. Et andet super lækkert hårpleje brand er Remington. Du finder et rigtig fint udvalg af Remington hårpleje hos Stylepit.dk

Rullekraven

En udpræget trend, der tilsyneladende har tænkt sig at blive hængende lidt endnu er rullekraven, hvilket vi ikke er kede af i disse kolde tider. Rullekraven fås i alverdens afskygninger, former, kvalitet og farver. Et godt klassisk bud på en rullekravetrøje er den strikkede udgave fra TopShop, der kan købes i deres webshop.

Karen Miller

Er du på udkig efter lidt ’arm-candy’ til din kvinde så fortvivl ej, kvinder kan aldrig få for mange tasker, da vi jo skal have tasker til enhver aktivitet. En af tidens hotteste trends, også indenfor tasker, er frynser. The Melrose fra Karen Millen er et godt bud på en lækker frynsetaske, et mere prisvenligt alternativ kan dog fås i diverse retailkæder, heriblandt Mango, Zara og H&M.

Bukser

Bukser skal der også til og hvorfor ikke toppe outfittet med et par top moderne skindbukser. Disse fås også i et have af silhuetter, men Acne Studios’ Skin 5 med et klassisk cut kunne være et godt bud. Et mere billigere alternativ er lammeskindsbukserne fra Moss Copenhagen til 1200 kroner. Derudover vrimler det med faux læder bukser i de store retailkæder.

Ceall sneakers

Sidst men ikke mindst har jeg valgt Ceall sneakers fra by Malene Birger til at sætte prikken over i’et og fuldføre outfittet med stil. Skoene til 1699 kroner fås i tre forskellige farver, og de kan købes i by Malene Birgers webshop.

Med disse fem produkter går du bestemt ikke galt i byen, hvis du er på udkig efter den perfekte gave til den modepassionerede kvinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *