Surpriseparty som gave: Sådan arrangerer du festen

At holde et surprise party for et familiemedlem eller en ven som, kan være en nervepirrende ting at skulle arrangere. Der er rigtig meget, der skal være styr på og noget af det vigtigste og også sværeste, er at det ikke må blive røbet for den heldige person, der skal i centrum for det hele. Mange af de tips du finder i denne guide, er blevet lånt fra ideertilfest.dk, der er landets største og førende site inden for festlige artikler.

Start med forberedelserne i god tid

Derfor anbefaler vi, at du starter med at lave forberedelserne i så god tid som muligt. Hvis ikke du kan det, så vil vi foreslå, at du skal prøve at forberede dig så hurtigt som muligt, og så begynde på forberedelserne så snart det nu engang er muligt for dig.

Her er tre gode tips til, hvad der skal være styr på:

1. Find et sted at være

Det her er nok det vigtigste. Hvis ikke I har et  sted at være, så kan det hele sådan set også være ligegyldigt. Du kan ikke nøjes med blot at være der hjemme altid – når man skal gøre lidt ekstra ud af dagen, så kan det være en ide at holde det store surpriseparty et andet sted end hjemme i de trygge rammer. Hvis du gør det på denne måde, har planerne også mindre chance for at blive gennemskuet.

2. Inviter gæsterne

Det kan måske forkomme som en selvfølge for mange, og det kan I da også have helt ret i. Men nu er det bare sådan, at det alligevel kan være en ting, som mange udskyder for lang tid. Der er nemlig rigtig mange ting, der først kan planlægges, når man har inviteret alle gæsterne.

3. Det hele skal nok gå!

Til sidst er der bare at sige: tag en dyb indånding og lad dig følge med strømmen af forberedelser. Det kan som sagt i starten virke skræmmende at skulle arrangere noget, som skal være en hemmelighed for den udvalgte person. Men frygt ikke, for det hele skal nok gå i sidste ende.