Giv en rejse til Madeira i gave

Det kan virkeligt være svært at finde på originale gaveidéer i mange anledninger, da de fleste allerede har de nødvendige ting og apparater i deres hjem, som de har brug for i hverdagen.

Det virker forkert og pinligt at dukke op med en malplaceret brødrister, røremaskine, sengebetræk, lampe eller andre ting, som fødselaren måske slet ikke har brug for eller har fået 3-4 gange samme dag. Penge er heller ikke en god gaveidé, da der nemt går konkurrence i dette med misundelse og jantelov til følge, så dette kan give anledning til en mørk stemning ved en festlig begivenhed.

Konfirmationer er undtagelsen for pengegaver, men her er der som regel aftalt faste beløbsgrænser i forvejen, så der er det på sin plads at give penge i gave. Derfor er der de seneste år dukket nye gaveidéer frem, som er oplevelsesgaver, som kan være lige fra restaurantbesøg, faldskærmsudspring, bowling, et krydstogt eller rejser jorden rundt.

En rejse til det varme og flotte Madeira kunne være en ideel gave i mange situationer.

 

Derfor er Madeira en god ferie destination

Man kan rejse på ferie og få en afslappende tid i solen med mulighed for luksushotel, strande og godt badevand mange steder, men der findes flere gode årsager til, at Madeira kan blive den ultimative afslappende luksusferie, som man kan få mange uforglemmelige minder med hjem fra.

Her er kort sagt noget for enhver smag, især hvis man vil opleve en storslået natur med mange sjældne planter og dyrearter. På øen Madeira findes der alle former for en vild natur lige fra junglebevoksninger, klippeformationer samt vulkaner, og derudover kan man også nyde storbyer og shopping samt et vildt natteliv med barer og diskoteker.

Hovedstaden på Madeira hedder Funchal, og byen ligger ved foden af bjergene med udsigt udover havet. Byen har en charmerende gammel bydel, som er blevet renoveret efter alle kunstens regler, og her er stemningen præget af hyggelige barer og restauranter, shopping og folkeliv, pulserende dage og stemningsfulde aftener.

Man kan besøge historiske bygninger i bymidten f.eks. katedralen, en marina, mange museer samt det store centrale torv. Der er masser af seværdigheder og attraktioner til enhver smag, idet man kan dyrke masser af sjov vandsport med vandski, vandscooter, kanoture, dykning, windsurfing og den slags, men Madeira har en masse naturoplevelser at byde på.

Derudover kan man opnå en storartet kulinarisk oplevelse med deres gode køkken. Madeiranerne elsker mad, og de kulinariske oplevelser på øen er både en fryd for øjet og smagsløgnene. Man anvender især ingredienserne fisk, olivenolie og hvidløg til at fremstille måltiderne sammen med nogle smagfulde eksotiske frugter. Man spiser normalt en tre retters menu to gange om dagen, og portionerne er store og flotte sammensatte.

Populære retter er Espetada-spyd med små grillstegte oksekødsstykker, tunbøf med ingefærchutney, kylling druknet i Madeira-vin eller øens berømte dybhavsfisk Espadaen sammen med bananer og andre friske grøntsager såsom sprød savojkål, bønner, stegte søde kartofler, gulerødder, yams og solmodne tomater.

 

Bestil et gavekort fra et billigt rejsebureau

Det er ofte billigere at rejse til Madeira end man tror, og man kan f.eks. finde priser og inspiration hos Spies, der har stort udvalg af billige rejser til Madeira. Man vil her både få flyrejsen sammen med luksushotel nær stranden, og hvis man bestiller all inclusiv, vil man desuden få helpension med i prisen, så nu er det blevet til en ultimativ gave med oplevelsesferie med fuld forplejning i meget komfortable omgivelser. Denne gave vil de fleste værdsætte resten af deres liv, da rejsen vil kunne give gæsterne sjove og uforglemmelige minder med hjem fra rejsen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *