Ikke-kategoriseret

Emmaljunga barnevogn er perfekt dåbsgave

Hvad skal man dog lige købe i dåbsgave? Der er masser af muligheder, men at give en Emmaljunga barnevogn er nok en af de mest velkomne gaver, som en nybagt familie kan modtage. Emmaljunga er nemlig kendt for at være høj kvalitet, og vinder også mange tests herunder en kåring af forbrugerrådet Tænk i samarbejde med TV2 som den bedste barnevogn/klapvogn på markedet.

Hvis der er tale om en familie med kun et enkelt barn, så har de sikkert heller ikke en barnevogn i forvejen –  derfor står sådan en garanteret højt på ønskelisten. Sørg for at købe en god model, der er fleksibel og passer til formålet, så kan de have glæde af den mange år ud i fremtiden.

Hvad skal man tænke over, når man skal købe barnevogn?

Hvis det er første gang, I anskaffer en barnevogn, så er det altid rart med gode tips og idéer til at finde den rigtige model, idet der findes flere forskellige modeller på markedet, og de har alle forskellige faciliteter og kommer i flere prisniveauer.

Først og fremmest bør I vælge en barnevogn, der passer i størrelsen, og hvis I køber en kombimodel, så kan den endda virke både som klapvogn og som barnevogn. Barnevognen bør naturligvis være godkendt og sikkerhedsmærket af myndighederne, hvilket de fleste mærker er, og på den måde sikrer du også, at den er solidt opbygget og har driftsikre bremsere og er kollisionssikret.

En god barnevogn har desuden både myggenet og solskærm eller kaleche. Desværre er flere barnevogne på markedet fremstillet med uønskede kemikalier i både klapvognssæde, barnevognskasse og styr, og disse modeller bør man naturligvis afholde sig fra at købe.

Visse barnevogne kan være lidt besværlige at folde sammen, men ofte lærer man det hurtigt. Du bør især være opmærksom på, at der er soveplads nok i barnevognen, da visse modeller nemlig ikke ændrer på vinklen mellem sæde og ryg, når sædet lægges tilbage.

Find en god barnevogn på nettet

Det er både nemt og hurtigt at indhente priser på nye barnevogne, da du på en online webshop finder et komplet udvalg af de mest kendte modeller. Husk i øvrigt på at du altid har 14 dages fuld returret på køb i en webshop, så det er derfor mere sikkert at købe en vare her frem for i en fysisk butik, og så er det også mere tidsbesparende og uden transportudgifter at handle på nettet.

Et godt sted at starte sin søgning er hos butikskæden Kære Børn, der har butikker i hele landet. Du kan derfor finde et stort udvalg af Emmaljunga barnevogne på Kære Børns webshop.