Ikke-kategoriseret

Giv en eksklusiv lampe i gave

 

Det kan være svært hele tiden at finde på nye gaveidéer nu hvor julen står for døren.

I dag lever vi i et velfærdssamfund, hvor vi ikke mangler meget i vores hjem, så derfor er de traditionelle gaveidéer skrumpede ind til penge, gavekort og oplevelsesgaver, men der findes stadig gode forslag til en gave til både mænd, kvinder og børn, og en

Verner Panton lampe kunne fint bruges som en gave til en mand med stil.

lampe

Fordelen ved at give fysiske gaver

At modtage en gave på festdagen er en stor oplevelse i sig selv, og man har normalt et helt bord alene til at placere gaver og lykønskningskort på, og det virker lidt fattigt, hvis alle gaverne kun er en stak konvolutter og kort. Hvis man modtager en stor og flot gave, så ser imponerende ud på gavebordet, og især hvis gaven er så dyr og eksklusiv som eksempelvis en Verner Panton lampe. En sådan luksuslampe koster i området 2-10.000 kr., men lampen kan dels anvendes i mange år fremover og den spreder lys og glæde samt bibeholder minderne fra dagen, så derfor kan det være en rigtig god idé at give en Verner Panton lampe i gave, så skal modtageren nok finde et passende sted at hænge den op. Det er naturligvis bedst, hvis man i forvejen ved, at denne type lampe vil blive værdsat og anerkendt hos modtageren, men det vil den helt sikkert blive i langt de fleste tilfælde. En Verner Panton lampe er nemlig en unik designerlampe, der udsender lyset på en speciel og dæmpet måde, så lyset er blødt og ikke virker generende. Med en Verner Panton lampe får man dansk design i sit hjem, og disse lamper holder ofte prisen, hvis man blot sørger for at give lampen passende pleje og rengøring.

 

Fakta om Verner Panton lamper

Verner Panton var en berømt dansk designer, arkitekt og grafiker, der opnåede succes med sit design og kraftige farver samt nye materialer og produktionsmetoder. Verner Panton fik især succes i løbet af 1960’erne, da hele Europa fik øjnene op for hans talent indenfor møbeldesign, belysningsdesign og rumdesign.

Hans kreativitet og åbenhed kombineret med glade farvekombinationer og fandenivoldske former skabte flotte lamper og især den flotte Verner Panton Globe, hvor lampen er placeret inde i en stor glaskugle. Lampen har indbygget dæmpende reflektorplader, som man også ser hos Koglen, der også er en verdensberømt dansk lampe.

Verner Panton fik også succes med at anvende nye materialer som formstøbt plastik og stærke farver, og hans lamper og andre opfindelser er i dag populære over hele verden. Man kan købe Verner Panton lamper flere steder rundt omkring i Danmark, og den store landsdækkende boligforretning IDEmøbler har en masse Verner Pantons lamper. Er Panton lidt over dit budget kan du finde mange andre lækre lamper her.