Gør klar til en oplevelse, som er svær at få ud af hovedet!

Magi er en af de ældste underholdningsformer overhovedet. Der er blevet udøvet magi i stort set ligeså lang tid, som mennesket har eksisteret. Der har været tryllekunstnere i alle afskygninger, og for eksempel er et af de mest populære trylletricks, det berømte kop-trick, hvor man får forskellige små bolde til på magisk og usynlig vis at vandre mellem kopper, som står placeret på bordet foran tryllekunstneren.

Man kan altså ikke tage fejl af, at tryllekunstnere har sat deres præg på verdenshistorien lige fra de gamle egyptere til i nyere tid, hvor de er blevet brugt til alle mulige underholdende anledninger. I dag er tryllekunstnere populære som aldrig før, og de har altid været et stærkt valg til at få eksempelvis en fest op i højt tempo.

Fra høj hat og tryllestav til moderne magi!

I dag er der mange, der måske stadig går rundt med et meget klassisk billede af tryllekunstnere. Man tænker måske stadig på tryllekunstnere som de her meget formelle typer i flot jakkesæt, høj hat og selvfølgelig gerne med en kanin inde i.

I øvrigt så er tricket med en kanin, der trækkes op af hatten i øvrigt aldrig rigtig et trick, som er blevet udført i virkeligheden. Så hvor det oprindeligt stammer fra, er ikke kendt.

Tilbage til emnet: der er rigtig mange forskellige tryllekunstnere og eksempelvis kan man booke en tryllekunstner til fødselsdagen her, og ligeledes kan man finde tryllekunstnere, der er perfekte til julefrokosten her! Men man skal huske på at tryllekunstnere har udviklet sig meget siden denne tid. Det er blevet mere moderne og med indtoget af det der kaldes street magic eller magi på gaden, i det mere danskklingende navn, så er det der, man kan se, hvor meget trylleriet har forandret sig siden det formelle tøj i sin spæde start.

Der er selvfølgelig stadig mange, der optræder med en klassisk stil, men der er ligeså mange, som optræder i en mere afslappet stil, og det er netop charmen ved hele trylleverdenen. Der er ikke noget facit, og der er en stor verden af forskellige tryllekunstnere, som allesammen kan finde ud af at sikre at publikum, hvad enten der er 10 gæster, 50 gæster eller måske mere end 1000 gæster, en utrolig oplevelse i højt tempo hvor virkeligheden ikke følger de normale regler.