Ikke-kategoriseret

Forkæl din kæreste med frækt lingeri

Kvinder elsker lækkert og frækt lingeri – især hvis de har fået det af deres bedre halvdel. Så hvis du gerne vil gøre noget godt for din partner, skal du læse med herunder.

Lingeri på budget

Alt afhængigt af hvor meget du gerne vil bruge på din partner, kan du shoppe hos forskellige anerkendte webshops. Den jeg personligt gerne vil anbefale er Stylepit. Ja, det lyder lidt underligt, at jeg anbefaler en webshop, hvis speciale ikke er lingeri. Men, det er faktisk ikke så underligt endda, for hvis du før har handlet på Stylepit har du også opdaget, at deres produkter er i tip-top kvalitet, og at der er styr på sagerne. Derfor kan du roligt handle hos Stylepit, hvis ikke dit budget er på mere end 1000 kr. for et helt sæt til din udkårne.

Hun vil ikke blive skuffet over, at du vælger at købe lingeri over en webshop. Tværtimod. Hun vil blot blive ellevild og elleglad over, at du har valgt at tænke på hende samt på jeres intime forhold. Det tænder hende næsten mere end det, du kommer hjem med i hånden og lægger på sengen.

Er det ikke motivation nok til at handle frækt lingeri med det samme?

Husk hendes mål

Normalt vil vi kvinder selv gå ind til en professionel og få taget vores eksakte mål. Men, når nu du skal ind og shoppe til hende i al hemmelighed er det vigtigt, at du tjekker samtlige dele af hendes lingeri. Alt lingeri har ikke altid samme størrelse – derfor er det vigtigt, at du ikke kun tjekker et enkelt sæt!

Held og lykke, og god shopping.